Aplicația “Există un erou în fiecare dintre voi”

Și tu poți fi EROU! Acum și tu poți salva vieți!
Înscrie-te în programul Există un erou în fiecare dintre voi pentru a învăța cum să salvezi pe cineva aflat într-o situație critică.

Cum functionează aplicația?

Atunci când în urma unui apel la 112, la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov se înregistrează o urgență de cod roșu sau cod galben, informații ca poziția GPS, adresa și detaliile cazului sunt preluate automat. Voluntarii înscriși în program care se află pe o rază de maxim 1000 de m față de locul în care s-a înregistrat urgența sunt alertați de către dispeceratul Serviciului de Ambulanță prin intermediul acestei aplicații.
Astfel, primești pe telefon detalii despre urgența, adresa și poziția pe harta interactivă și poți decide dacă poți ajunge în timp util. După ce accepți cazul și te deplasezi către locul urgenței, poți transmite dispeceratului diverse informații utile sau poți chiar comunica cu alți voluntari din zonă. In același timp, ai la dispoziție și numere de telefon pentru a comunica direct cu dispecerul programului din cadrul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov. După acordarea primului ajutor și în momentul în care predai cazul echipajului de urgență, vei raporta acest lucru și prin aplicație odată cu numărul mașinii și starea victimei.

Descarcă aplicația pentru Android

en_app_rgb_wo_60

Descarcă aplicația pentru iOS

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40

Tutorial