Redirecţioneaza 2% din impozitul pe venit către Societatea de Salvare Bucureşti

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil poate dispune de direcţionarea a 2% din impozitul pe venit obţinut anul anterior, platit statului, către orice organizaţie non-guvernamentală, non-profit. Practic în acest fel, dvs. transmiteţi statului modul în care doriţi să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit.

IMPORTANT   Dacă hotărâţi să nu vă folosiţi de acest drept de redirecţionare, această sumă va ramane să fie încasată şi gestionată de stat. În acest sens, această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care este direcţionată de către fiecare contribuabil în parte către ONG-ul/cauza dorită de acesta.

Fondurile obţinute din redirecţionarea celor 2% din impozitul pe venit către “Asociaţia Societatea de Salvare din Bucureşti” vor fi utilizate pentru dezvoltarea locală şi naţională a proiectului “Există un erou în fiecare dintre voi” şi pentru alte proiecte anuale.
Dacă doriţi ca, prin redirecţionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastră l-aţi plătit statului pentru salariile din anul 2013, să sprijiniţi activitatea Asociaţiei Societatea de Salvare Bucureşti, completaţi şi depuneţi până la data de 25 MAI 2013, formularul 230 (în cazul impozitului pentru salarii) sau formularul 200 (daca aţi avut şi alte venituri în afara salariului).

Cum redirecționezi 2%?

  • Uploadaţi-l pe acest site
  • Depuneţi-l la biroul Administraţiei Fiscale de care aparţineţi personal sau prin poştă. Adresele Administraţiilor Financiare se pot verifica pe site-ul ANAF aici
  • Trimiteţi-l prin fax la 021 211 64 80
  • Lasaţi-l la sediul nostru din Str. Mihai Eminescu, Nr. 226 ,Sector 2, Bucureşti.

 

*Completaţi formularul 230cu datele dumneavoastră numai în secţiunea I, sau formularul 200conform instrucțiunilor de completare pe care le găsiți,
semnaţi-l, scanați-l şi încărcați-l mai jos.

*Încarcă formularul:

captcha
Introduceți codul de securitate de mai sus:

 

*este nevoie de Acrobat Reader